De ce sa te implici?

  • Pentru ca prin implicarea ta ai sansa de a aduce schimbări sociale care vor aduce beneficii atat la nivel individual, cat si la nivelul comunitatilor sau societatii.
  • Parerea ta conteaza
  • Poti contribui cu noi initiative
  • Contributia ta este vizibila

Persoane fizice

Voluntariat

Doneaza timpul, cunostintele sau pur si simplu entuziasmul catre cei care au cea mai mare nevoie de el. Pentru a deveni voluntar, contacteaza-ne prin formular de contact sau la email: office.har@gmail.com.

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Anual poti alege sa tranformi 3,5% din impozitul pe venit intr-o contributie de 100% pentru proiecte desfasurate de Fundatia noastra in beneficiul copiilor si tinerilor din grupurile vulnerabile.

Descarca formularul 230

Doneaza direct in contul bancar

Începând cu al doilea trimestru al anului 2018 se pot face sponsorizări numai furnizorilor de servicii sociale acreditați, cu cel puțin un serviciu social licențiat.

Fundatia Umanitara Health Aid Romania este acreditata ca furnizor de servicii sociale, conform certificatului de acreditare AF nr. 000424/14.02.2014 si desfasoara un serviciu licentiat.

  • Cont RON RO55RNCB0080005630200001
  • Cont EUR RO87RNCB0080005630200007

Banca Comerciala Romana: BCR Bank sucursala Sala Palatului, str. Ion Campineanu, no. 33, sector 1, Bucuresti. Cod swift: RNCB ROBU

Persoane juridice

Directioneaza 20% din impozitul pe profit

Potrivit Codului Fiscal, aveti posibilitatea sa sponsorizati Fundatia Umanitara Health Aid Romania conform Legii nr. 32/1994, cu modificarile si completarile ulterioare, atat in situatia in care reprezentati o societate comerciala care plateste impozit pe profit, cat si in situatia in care reprezentati o microintreprindere, pana la data de 31 decembrie 2018, in baza unui contract de sponsorizare.

Pentru societatile comerciale care platesc impozit pe profit, sumele aferente sposorizarilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre urmatoarele: 0,5% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru microintreprindere, aveti posibilitatatea sa sponsorizati Fundatia Umanitara Healt Aid Romania, furnizor de servicii acreditat cu cel putin un serviciu licentiat, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizarilor se scad din impozitul datorat, pana la nivelul valorii reprezentand 20% din impozitul datorat.